فرآوری و رسیدگی به محصول


در تولید پسته ارگانیک، روش‌های زیستی و طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به حفظ سلامتی خاک، گیاه و محیط زیست کمک می‌کند. بدون استفاده از کودهای شیمیایی و سموم شیمیایی، محصول پسته ارگانیک عاری از مواد مضر و آلودگی‌های ناشی از استفاده از محصولات شیمیایی است.

محصول پسته عموما از نیمه دوم شهریور ماه آماده برداشت میباشد. در مزرعه سالاری کار برداشت از مزرعه با رعایت پروتکلهای بهداشتی بوسیله دست انجام شده و پس از حمل به محل فرآوری، با استفاده از ماشین آلات تمام مکانیزه فرآیندهای پوست گیری، شستشو، غربالگری مرحله اول، رطوبت گیری و سورت شدن انجام میشود. جهت خشک شدن کامل، پسته نیمه مرطوب بر روی زمین موزاییکی که از قبل ضدعفونی شده است پهن شده و پس از دو روز آفتاب خوردن کامل، مغز و پوسته کاملا خشک شده و محصول جمع آوری و جهت بسته بندی به انبار منتقل میگردد.

در مزرعه سالاری استفاده از هر نوع سم و کود شیمیایی ممنوع بوده و مبازره با آفات با استفاده از روشهای میکروبیولوژیک صورت میگیرد. همچنین جهت تقویت خاک مزرعه از انواع کودهای طبیعی نظیر کود مرغ ارگانیک استفاده میشود.
تولید پسته ارگانیک باعث حفظ تنوع زیستی و حفاظت از محیط زیست می‌شود. با استفاده از روش‌های طبیعی کشت و دست‌کاری، تغییرات منفی در خاک و آب محیط را کاهش می‌دهد و به حفظ تنوع گونه‌ها و جلوگیری از تخریب منابع طبیعی کمک می‌کند

مراحل تولید , از کاشت تا فروش محصول



مراحل تولید پسته ارگانیک، از کاشت تا فروش محصول را می‌تواند به سه مرحله اصلی تقسیم شود